Наша команда

Lyu Perciun-Lazari

Lyu Perciun-Lazari

Supernova Team Leader

O fire determinată și creativă, Lyu este un profesionist cu o experiență vastă de peste 17 ani în managementul artiștilor, booking și Public Relations. Pasiunea pentru ce face i-a adus oportunitatea de a lucrat cu nume mari precum Willy Williams, Paris Hilton, The Hurts, David Howell și multe alte persoane remarcabile, dar și a organiza evenimente mari în afara țării. De curând a preluat locul „Căpitanului” Rockit-ei pentru a continua misiunea de a „păși acolo unde alții nu au pășit” sau a continua misiunea de a susține inovatorii digitali de orice vârstă și proveniență.

Ești mai mult decât ceea ce faci. Să îți decizi care este valoarea ta, sa te focusezi unde și ce vrei sa ajungi și să transformi obstacolele în oportunități, astfel poți schimba lumea din jur pas cu pas

Artur Gurău

Artur Gurău

Astral Founder

Exploratorul necunoscutului și un convins al conceptului „Cerul nu este limita”, demonstrând că atunci când crezi în ce faci poți aduce la viață lucruri minunate. În cei 7 ani de la prima lansare Rockit, Artur a adunat alături persoane care au crezut în misiunea comunității și au dus cauza mai departe. CEO și Co-fondator Voteme.app, Co-fondator Granat, Digital Communication Network, organizații cu care antreprenorul crează ceva valoros pentru lume - produse, inovație, susținere și incluziune în spațiul digital.

Tinerii din Moldova pot reuși oriunde, ei doar au nevoie de mai multe oportunități

Sanda Rebeja

Sanda Rebeja

Galactic Communicator Lead

O lume întreagă de explorat” este mesajul ce-l transmite Sanda prin pasiunea infuzată în fiecare activitate. Tot ce face, face cu pasiune fie comunicare, publicitate sau descoperirile sale creative. În prezent, face Public Relations, Social Media & Content Management, a fost implicată în peste 100 de concerte și evenimente, iar de 3 ani este și DJ de radio. Din acest an, a acceptat provocarea Rockit, dorind să aducă aportul ei pentru a vorbi lumii despre potențialul local și gândirea strălucită a oamenilor ce pot schimba lumea.

Fiecare eveniment este o provocare pentru mine, dar atâta timp cât provocările îmi aduc alături oameni extraordinari, istorii frumoase și experiențe de neuitat - voi continua să mă las provocată!

Sergiu Luca

Sergiu Luca

Supernova Tech Lead

Persoana cu sisteme avansate operaționale la nivel de gândire și artă în suflet.

Evghenia Zabelina

Evghenia Zabelina

Interstellar Designer

Pisica creativă a navei Rockit, Jane, motiv din care este un adevărat pro în a dormi și dezmierda micile feline. Face parte din echipa Rockit de mai mulți ani, și este graphic designerul a tot ce vezi la Rockit, GranatX și Kometa. Îi place să dezvăluie cum vede lumea și să comunice cu alții prin arta sa. Își explorează potențialul artistic în crearea, imaginarea și studierea diverselor domenii creative. De recent, descoperă farmecul de a crește plante și a cânta la ukulele.

Rockit este genul de proiect care unește oamenii și îi motivează să devină mai buni și să facă schimbări. Cu fiecare ediție, mă strădui să cresc ca designer și să descopăr lumea incredibilă a inovațiilor digitale.

Mihaela Cimbriciuc

Mihaela Cimbriciuc

Stellar Communication Deputy

Cu desăvârșire crede că lumea poate deveni mai bună, e nevoie de dorință și determinare. Mihaela este o tânără proactivă care a colaborat cu mai multe branduri locale din domeniul digital și transformă fiecare provocare într-o nouă oportunitate. Noua membră a echipei noastre Rockit, fiind specializată în Public Relations și Social Media.

La Rockit am visat să ajung încă din liceu, măcar în postura de spectator. Cum crezi, faptul că am ajuns aici, îmi dă dreptul de a rezona cu vreun citat motivațional care începe cu „dream big”?

Eugeniu Vozoca

Eugeniu Vozoca

Cosmic Developer

Planeta este casa lui, în orice punct al acesteia nu s-ar află, alături de cei dragi. Spiritul liber Rockit care este și unul dintre membrii de bază ai Rockit începând cu prima ediție. Gamingul din hobby a devenit o pasiune, iar după ce l-a combinat cu programming alături de fratele său, Cristian, a devenit o noua provocare, numită „Squarelaxy”.

A user interface is like a joke. If you have to explain it, it’s not that good

Taisia Kamenshik

Taisia Kamenshik

Nebula Communication Deputy

A studiat jurnalism, a fost activistă civică în mișcarea pentru mediu Let’s Do It! și a apărat drepturile minorităților etnice. Acum își încearcă forțele în domeniul IT și afaceri. Da, da, asta este colega noastră universală Taisia Kamenshik! De ce este la Rockit? Taisia spune că aceasta este o oportunitate perfectă de a contribui la un proiect grozav în care oamenii discută subiecte și idei utile, interesante, inovatoare. Mândria ei este proiectul World Cleanup Day/ Hai Moldova-2018, pe care l-a început după 4 ani de inactivitate în Moldova. Când a început fără o echipă sau finanțare, a existat doar o motivație nebună pentru a desfășura evenimentul în Moldova într-o singură zi, împreună cu alte 150 de țări și cu implicarea a cel puțin 5% din populația țării. Acolo a făcut totul - management de proiect, organizarea de traininguri, crearea campaniilor media, PR, strângere de fonduri și parteneriate. Totul a funcționat! A creat o echipă de la zero, a primit finanțare de 100.000 de euro timp de șase luni și a făcut posibilă o curățenie națională în toată țara, unde au participat peste 77.000 de persoane.

Îi plac mult plimbările lungi la aer curat, iar noul ei hobby este ciclismul

Ana-Maria Vlasă

Ana-Maria Vlasă

Planetary Functional Lead

Hai că se poate! De la voluntar la evenimente, la organizator, apoi la PR Manager și tot așa. În ultimii șase ani, membra echipajului ROCKIT, Ana-Maria a organizat zeci de evenimente și a fost vocea mai multor companii și proiecte din țară. Pentru al doilea an consecutiv asamblează nava Rockit și o pregătește de marea lansare alături de ceilalți membri ai echipei. Dacă anul trecut Ana-Maria a povestit publicului tot ce urmează să se întâmple și ce s-a întâmplat la Rockit, anul acesta adună în jurul navei noastre talentele din comunitățile din toată țara.

Fă ce-ți place și fă-o mult și bine